Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La IX Fira del Comerç de Bétera en marxa durant el cap de setmana del 30 de setembre amb 50 expositors

La IX edició d’una fira que vol convertir-se en una trobada familiar. L’Albereda s’omplirà d’un fum d’activitats per a totes les edats, amb tota classe de productes i servicis dels comerços locals repartits en 50 expositors. 

Per a facilitar la participació ciudadana, hi haurà servici d’autobús gratuït, amb parades a Mas Camarena i Torre en Conill. El regidor del ram, Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana) ha agraït la implicació de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) per a organitzar el certamen, i ha destacat que “és molt important realitzar les nostres compres al poble perquè una de les principals activitats econòmiques que dóna ocupació de qualitat és el xicotet comerç, a diferència de la precarietat laboral que generen les grans superfícies”.

Reivindicant un treball de qualitat , l’atenció personalitzada i la identitat com a poble
Des de les 18.00h del divendres fins a les 14:00h del diumenge, els assistents tindran l’oportunitat de conéixer de primera mà i amb totes les facilitas el teixit comercial beterà. L’ajuntament ha treballat en col.laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera per a un certamen en què també participen la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial. Una fira per a disfrutar en família (castells unflables, galeria de bombers de la Diputació) i prendre conciència. El regidor de comerç reivindicà l’atenció personalitzada que rebem en les botigues. Augusto Sevilla es preguntà: “Què seria del nostre poble sense el xicotet comerç? Seria un municipi molt trist, sense l’activitat que genera als carrers, el moviment de gent, una forma de viure tan característica del caràcter mediterrani”.

La Fira, que acabarà diumenge a les 14:00h, serà inaugurada divendres pel director general de Comerç, Natxo Costa.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon