Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Consellería dóna començament a les obres dels camins rurals de Bétera on invertirà 213.000 euros

L’empresa Tragsa ja ha iniciat els treballs per a millorar un total de 15 camins rurals de Bétera, amb l’objectiu de perfilar, refermar i compactar els terrenys. A més a més, hi col.locaran llosses de formigó per a facilitar la circulació i evitar que les aigües destrossen els vials en l’època de pluges.

La regidora d’Agricultura de Bétera, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), visità el dilluns les obres que es duen a terme prop del Pou de Germanells, a les Llomes,  acompanyada pels tècnics de Tragsa remarcà “la importància d’estes intervencions de condicionament dels camins, molts d’ells en mal estat després de les fortes pluges de 2015”. Ballesteros reafirmà el compromís de l’equip de govern per “aconseguir que els nostres llauradors tinguen uns accessos als horts decents per a poder treballar en condicions òptimes”.

El pressupost per a estos treballs que sufraga la Conselleria d’Agricultura és de 213.187,51 € i està previst que finalitzen d’ací a dos mesos. L’empresa constructora està utilitzant un trull compactador, un camió cuba i una motoanivelladora.

Segons informa l'Ajuntament els camins que s’estan arreglant són:

Camí del Bombeig R-21 a final de terme.

Camí de Greses.
Continuació d’Albers Assagador.

Mas de la Campana a Granja Camí Brucar.

Encreuament barranc Xampinyó Camí Alcubles.

Junquera.

Del Barranc de Cirer Sant Ramon (camí Botella)

Baixada dels Aljups.

Continuació carrer Massarrojos.

Camí Mosoliu.

Tram del Camí de Melero.

Camí del Maestrat o el Brut.

Tram Barranc Sirer fins Perforació Potable Nàquera.

Camí del Mas de Quiquet.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon