Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Enric Morera, com a President de les Corts, junt al alcalde, va participar en un acte religiós a Llíria

La tradicional Baixà de Sant Miquel ha reunit de nou a milers de veïns de Llíria per acompanyar la imatge del patró de la localitat edetana des del seu Reial Monestir fins a l'església parroquial de l'Assumpció.
 
Malgrat defensar reiteradament que les Institucions han de mantenir el seu laïcisme, la participació en l'acte religiós va ser oficial.
 
Un dels moments més destacats de l'acte religiós ha sigut la trobada de l'arcàngel amb la imatge de Sant Vicent Ferrer, copatró de la ciutat. En este punt, l'Orquestra de Plectre El Micalet de Llíria ha oferit una actuació en honor als dos sants.
 
La Baixà ha comptat enguany amb l'assistència del president de Les Corts Valencanes, Enric Morera, que participat junt amb l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i la resta de regidors de la Corporació.
 
Este popular acte religiós ha tornat a protagonitzar la vespra del dia gran de les festes patronals de la capital del Camp de Túria.
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon