Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Projecte de Govern Obert i Transparència de la Diputació de València GO! Dival, premiat a Tenerife

El responsable del Servei de Transparència de la Diputació, Roberto Jaramillo, arreplega aquesta nit a Tenerife el premi a la millor iniciativa de govern obert per l'estratègia de transparència GO! Dival. Aquest reconeixement l’atorga la xarxa social de l'administració pública iberoamericana Novagob.

Entre els projectes que han competit amb l'estratègia de la Diputació de València destaquen els procedents de Costa Rica, Argentina, Mèxic, Colòmbia i el País Basc. El premi NovaGob situa doncs el pla GO! Dival entre els millors plans d'acció en matèria de transparència i govern de les administracions públiques dels països de parla castellana.

NovaGob, l'entitat organitzadora dels premis a l'exceŀlència, és la xarxa social més important de l'administració pública en castellà i una plataforma oberta i autònoma que vol «millorar l'administració des de l'administració, amb xarxes de contacte i coŀlaboració orientades al coneixement i la innovació» —segons es presenta la mateixa organització.

Des de l'arribada del nou equip de govern provincial, l'aposta per la transparència ha sigut un objectiu desenvolupat des de totes les àrees, però especialment des del servei de nova creació que dirigeix Roberto Jaramillo. La Diputació reforça amb aquest premi el seu compromís amb la participació ciutadana en el control dels seus representants.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon