Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: El pressupost per a beques destinades a 'Esport Solidari' s'eleva fins a 12.100 euros

L'objectiu de les beques és que cap jove es quede fora de la pràctica esportiva per raons econòmiques. Amb esta mesura es vol que promocionar l'esport entre els escolars i fomentar els hàbits saludables a través de les diferents Escoles Esportives Municipals.
L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona incrementa les ajudes per a la pràctica esportiva. Les beques «Esport Solidari» dedicaran enguany 12.100 euros per a subvencionar la pràctica esportiva entre els joves de les famílies amb menys recursos del municipi. S'augmenta així en 2.100 euros la partida destinada l'any passat en què es posaven en marxa les beques.

Entre les novetats, s'inclouen les modalitats de Tir amb arc i l'Escola d'Esports Adaptats que amplien l'oferta d'escoles esportives. També l'escola de Tennis que es troba en procés de licitació i, un cop finalitzat, entrarà dins el programa de beques.

Els criteris a l'hora de concedir les beques són principalment econòmics atenent a la situació de la unitat familiar. En este sentit es concediran ajudes de dos tipus: una de 25 euros al mes que correspon a la mitjana del cost de les escoles i l’altra de 12 euros i mig mensuals. 

Fins al 20 d'octubre es poden demanar les beques a través del registre d'entrada de l'Ajuntament. Per poder sol•licitar-les cal estar empadronat a la Pobla de Vallbona, no tindre més de 17 anys i aportar la pre-matrícula a una de les escoles esportives de la localitat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon