Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cooperatives Agro-Alimentàries tambè subscriu el Manifest per un Finançament Just, que impulsa el Consell

La signatura del manifest ha tingut lloc en la vesprada d'avui en un acte que s'ha celebrat en el Palau de la Generalitat i que ha comptat amb la presència del President Puig i de la consellera d'Agricultura, entre altres autoritats.

El manifest per un finançament just reuneix les adhesions de més de 350 associacions i entitats representatives de la societat civil i els diferents sectors productius de la Comunitat. El passat mes d'abril el document, que reclama una reforma del sistema de finançament autonòmic a través de mesures com la creació d'un tram de “suficiència econòmica”, també va ser rubricat per 300 alcaldes i alcaldesses de la Comunitat Valenciana..

El Palau de la Generalitat ha acollit en la vesprada del dijous la signatura per part de diferents representants dels sectors productius de la Comunitat de l'adhesió al manifest per un finançament just impulsat pel Consell. Entre les entitats que s'han adherit al mateix es troba Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana, el president de la qual, Cirilo Arnandis, ha sigut el responsable de rubricar el document.

Després de la signatura del mateix, Arnandis ha manifestat que “signar el manifest és un acte de responsabilitat del sector cooperatiu valencià per a sumar-se a la reclamació al Govern central per part dels poders públics, els sectors empresarials i la societat valenciana en el seu conjunt d'un repartiment just que permeta a la Generalitat disposar dels fons necessaris para en les solucions als problemes de la Comunitat, entre ells als quals afecten al sector agrari i agroalimentari”.

El president de Federació ha assegurat també que “l'actual sistema de finançament és discriminatori amb algunes regions, especialment amb la Comunitat Valenciana. Açò afecta a la competitivitat de les nostres empreses, ja que la inversió pública necessària per a fer avançar al conjunt dels nostres sectors productius es veu limitada per la infrafinanciación. Des de Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana esperem que les nombroses adhesions a aquest manifest facen veure al Govern central la necessitat que tenim d'un canvi en les regles del joc, que no han de suposar un perjudici per a ningú, sinó un benefici per al conjunt del nostre país”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal