Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cent mil euros d'Ajuda de la Diputació permetrà a Llíria un carril bici i per als vianants que connecte el casc urbà amb el carril bici ja existent en l'accés Llíria Oest de l'autovia CV-35.

Un dels convenis aprovats, l'únic que no es refereix estrictament a millora de carreteres o accessos és el que afecta a l'Ajuntament de Llíria, en la comarca del Camp de Túria. En aquest cas, l'aportació de la Diputació de València, amb un total de 99.890,19 euros, permetrà dur a terme la creació d'un carril bici i per als vianants que connecte el casc urbà amb el carril bici ja existent en l'accés Llíria Oest de l'autovia CV-35. 

D'aquesta forma es completarà el seu recorregut, que discorre paral·lel a aquesta autovia, a més de connectar les zones urbanes de Montecollado Industrial i Residencial, confrontants a aquest accés, per a realitzar el recorregut amb total seguretat. Tal com ha declarat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “tots aquests convenis permetran dur a terme actuacions necessàries per a millorar la seguretat i la transitabilidad de les vies de comunicació dels municipis als quals es refereixen, per a les quals els ajuntaments no comptaven amb els recursos econòmics suficients i portaven per tant posposant-les molt temps. Ara, gràcies a l'ajuda de la Diputació de València, podran escometre's”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon