Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja inicia un Pla d'Ocupació Local per a dones amb fills al seu càrrec, separades, divorciades, solteres o vídues

Segons el regidor de Foment Econòmic i Ocupació Rafa Folgado aquest és un pla d'ocupació local que per a aquest equip de govern era prioritari per a donar resposta a una demanda social que aconseguisca dignificar a les dones rebent renda, no per la seua situació de precarietat o exclusió social sinó per la seua aportació laboral a la societat. Som conscients que existeixen a més, altres col·lectius que ho estan passant mal  i és per açò que des de la regidoria de Foment Econòmic i Ocupació estem treballant en l'elaboració d'altres plans d'ocupació local que aniran destinats a aquests col·lectius més desfavorits.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través de la seua Regidoria de Foment Econòmic i Ocupació i una vegada aprovats els pressupostos del present exercici, engega el primer Pla d'Ocupació Local dirigida a la contractació de dones solteres, separades, divorciades o vídues amb fills a càrrec menors de 26 anys o majors de 26 amb diversitat funcional (igual o superior al 33%).

Totes les dones que reunisquen tots els requisits reflectits en les bases que s'adjunten  i estiguen interessades a participar en el procés de selecció, comptaran amb quinze dies hàbils a partir de la publicació d'aquesta notícia, per a la presentació de la documentació requerida juntament amb una instància dirigida al Senyor Alcalde-President en el Registre d'Entrada de l' Ajuntament.


En els documents adjunts es troba la informació necessària:

:: Bases Plan de Empleo Local Mujeres.
:: Instancia para la solicitud.
:: Documentación necesaria Plan de Empleo Local Mujeres.
:: Curriculum Plan de Empleo Local MujeresPublicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal