Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana posa en marxa el Primer Pla d'Igualtat que presentarà el regidor de l'àrea Jose Lorente Marco

La presentació tindrà lloc  el pròxim 6 de setembre a les 19:00 hores en la sala de conferències del Centre Sociocultural de l'Eliana.

 En l'acte de presentació s'informarà dels passos a realitzar i de les accions que es van a dur a terme durant els tres mesos següents al llançament d'aquest Pla d'Igualtat.

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, Ocupació i Drets Socials, convida a la ciutadania a assistir a l'acte de comunicació i engegada del primer Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes del Municipi de l'Eliana. L'acte se celebrarà el dia 6 de setembre a les 19:00 hores en la sala de conferències del Centre Sociocultural de l'Eliana.

Des de l'Ajuntament s'anima a la participació activa per part dels membres del teixit associatiu per a treballar junts en la millora de la qualitat de vida i benestar de tots i totes les ciutadanes de l'Eliana. En l'exercici de la transparència i accessibilitat de l'Ajuntament de l'Eliana, també es convoca als mitjans de comunicació amb l'objectiu que puguen aclarir dubtes i informar sobre les accions que es van a desenvolupar en el marc d'aquest projecte.

El regidor Jose Lorente Marco

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal