Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'oferta de les Escoles Esportives de l'Eliana per al curs 2016-2017 ja es pot coneixer

L'inici de les classes serà el setembre vinent encara que els centres esportius de l'Eliana romanen oberts durant tot el mes d'agost. D'aquesta forma, aquells interessats a practicar esport durant l'estiu podran fer-ho en les pistes del poliesportiu tots els dies des de les 18 fins a les 23 hores, excepte diumenges i dies festius que romandrà tancat. En Les Taules la pista de skate, d'accés lliure, està oberta de forma ininterrompuda des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit.


Ja es pot consultar la llista d'esports oferits per a l'any que ve per les escoles esportives municipals. Les instal•lacions esportives del municipi també romanen obertes durant aquest mes d'agost.

Les escoles esportives municipals ofereixen per al pròxim any una àmplia varietat de modalitats d'esport, des de les més tradicionals, com el futbol o el tennis, fins a programes enfocats en la salut, com el ioga o el pilates.

El programa inclou esports destinats a totes les edats. Els xiquets i juniors poden triar entre esports d'equip com a futbol, bàsquet o voléibol; també diferents tipus d'arts marcials com aikido, judo, karate i taekwondo; a més de pilota valenciana, patinatge, atletisme i tennis. Per als adults s'amplia l'oferta amb els esports artístics i els esports de salut, on es proposen cinc plans que combinen ioga, pilates, zumba i aeròbic. També hi ha programes especials destinats a la tercera edat i a dones embarassades.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal