Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria tancà el dissabte 30 de julio el Primer Cicle Jove de Música de Cambra

 En esta ocasió, el concert de clausura va ser realitzat per Harmonie Ensemble, un grup de músics jóvens professionals de la localitat de Llíria. Es va dur a terme en l'església de la Sang, amb una gran expectació i amb més de 200 espectadors presents. 

Des del passat mes de març han sigut diversos els grups de jóvens intèrprets de la ciutat de Llíria que han anat actuant, tant en l'auditori del Conservatori Municipal, com en l'edifici Multiusos.

Dissabte passat 30 de juliol el grup Harmonie Ensemble va oferir un extraordinari concert per a donar fi al “Primer Cicle Jove de Música de Cambra” organitzat per la regidoria de Música i Joventut de l'Ajuntament de Llíria. 

Grup de Cambra Harmonie Ensemble


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal