Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria incrementa subvencions al comerç local per a imatge i noves tecnologies

Les subvencions incorporen una partida de 30.000 euros que se sumen als 15.000 dedicats a la resta de comerços
 
L'Ajuntament de Llíria ha aprovat una ampliació del Pla d'actualització de la imatge comercial i noves tecnologies del comerç de Llíria 2016 destinada a aquells establiments situats al voltant de la Plaça de Partidors. Estes subvencions suposen una aposta pel desenvolupament socioeconòmic del municipi i l'impuls al xicotet i mitjà comerç, especialment en esta zona, a causa de les circumstàncies sobrevingudes per les obres de peatonalització.

En esta ocasió, s'afigen 30.000 euros als 15.000 del pla anterior i s'oferixen dos línies de subvencions. En primer lloc, aquelles dedicades a l'actualització de la imatge comercial i noves tecnologies del comerç. Dins d'elles, s'oferixen tres modalitats: despeses subvencionables per l'actualització de la imatge comercial (fins al 40% de la inversió subvencionable i un límit de 2.000 euros), accions de comunicació i promoció (amb una subvenció de fins al 40% i un màxim de 600 euros) i incorporació de noves tecnologies de la informació i la comunicació (fins a un 40% i un màxim de 600 euros)
 
"Amb esta decisió a què s'han sumat tots els grups polítics municipals, aconseguim reconéixer l'esforç que ha fet el comerç de la zona de Partidors, mantenint l'ajuda anual destinada al comerç local en general", ha declarat Ferran Pina, regidor de comerç.
 
El termini de presentació de sol•licituds i documentació conclou el pròxim 9 de setembre. Per la seua banda, la justificació de l'execució de les activitats tindrà com a data límit el 4 de novembre..
 
D'altra banda, també s'inclouen subvencions destinades a despeses corrents de funcionament dels establiments per llum, lloguer i aigua fins a un màxim del 40% i un límit de 400 o 200 euros en funció de la zona. Únicament podran sol•licitar estes ajudes aquells comerços que estaven oberts al públic al començament de les obres.
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon