Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona no autoritza pujar el preu de l'aigua a la Cooperativa El Plantio

El Ple de la Pobla de Vallbona vota en contra de la pujada del preu del’aigua.
El Ple Municipal vota en contra d’autoritzar a una de les empreses de subministrament d’aigua de la localitat una pujada de la tarifa. La Cooperativa Valenciana El Plantio y la Cañada, que abastix part de les urbanitzacions de la zona nord i est de la Pobla de Vallbona, havia sol·licitat poder incrementar-la als abonats en un 20 %.
La Cooperativa Valenciana El Plantio y la Cañada va construir una canalització i tres dipòsits d’aigua entre els anys 2008 i 2011 que van suposar una inversió de més de dos milions i mig d’euros. El contracte entre el consistori i la cooperativa establix que es podran pujar els preus en cas de despeses imprevisibles o sobrevingudes, però l’Ajuntament afirma que les inversions realitzades per la cooperativa en els darrers anyss’han fet de manera unilateral i que en cap cas havien estat requerides per l’administració.
En desembre 2014 es va fer l’última revisió de la tarifa de l’aigua que és la que actualment està en vigor. En este sentit, el contracte entre la cooperativa i l’Ajuntament estableix que la pujada màxima serà l’increment de l’IPC, que en este període ha estat negatiu.
L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, afirma que “no poden ser els usuaris els que paguen unes inversions que l’empresa ha fet de manera unilateral. L’Ajuntament defensarà els interessos dels veïns, ja que considerem que la pujada que es demana està injustificada”
El ple ordinari del mes d’agost ha aprovat per unanimitat l’informe municipal en contra d’autoritzar esta pujada als abonats del 20 per cent en la tarifa de l’aigua que sol·licitava l’empresa. L’informe serà transmès a la Comissió de Preus de la Generalitat que serà qui dicte la resolució final.

 

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon