Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana finalitza l'adequació de l'avinguda Poliesportiu i els accessos al CEIP el Garbí

  • L'Ajuntament ha invertit 20.000 euros en la via per a facilitar l'accés de vianants i ciclistes al centre educatiu i la instal•lació esportiva.
Les obres de condicionament de les aceres del Col•legi Públic el Garbí s'han realitzat durant els mesos de juliol i agost amb l'objectiu de facilitar el retorn dels estudiants al nou curs 2016-2017. A falta dels treballs de jardineria, els veïns i veïnes ja poden gaudir el nou tram de carril bici i les àmplies voreres d'aquest entorn als quals se sumen les recents actuacions en l'itinerari escolar segur que es perllonga per la sèquia fins al casc urbà.
En aquesta actuació, en la qual s'han invertit 20.000 euros, s'ha re pavimentat la vorera situada enfront del centre educatiu (anteriorment era un carril bici), d'aquesta manera, la vorera queda reservada exclusivament per als vianants, mentre que els ciclistes podran utilitzar el nou carril bici, situat en la calçada i que es troba protegit amb separadors de cautxú. Finalment, per a salvar el desnivell entre la vorera i la calçada s'han instal•lat unes jardineres, que seran ultimades en els pròxims dies.
L'edil d'urbanisme, Mercedes Berenguer, s'ha mostrat molt satisfeta amb aquesta obra que "va a facilitar els accessos al col•legi i el poliesportiu, tant de vianants com de ciclistes, modernitzant la via amb la millora de la calçada i les voreres", al mateix temps, ha destacat el bon ritme de totes les obres que s'estan realitzant a l'Eliana "estem treballant a un nivell molt elevat i exigent, ens hem marcat grans reptes de millora i ho estem aconseguint, en finalitzar 2016 haurem executat més de 50 actuacions d'envergadura que contribuiran a millorar la qualitat de vida de tots els nostres veïns i veïnes".
Aquesta última actuació forma part d'un total d'onze propostes plantejades pel Consell de Participació Ciutadana en 2015 i que van ser aprovades per a ser incloses en els pressupostos del 2016. L'obra està finançada, totalment, amb fons propis de l'Ajuntament de l'Eliana.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal