Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana prepara la 34 ediciò de la Volta a Peu, circuit Carreres Populars per al 23 de juliol

La carrera tindrà un recorregut de 10 quilòmetres de circuit urbà. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web www.sportmaniacs.com o en la tenda local Tribox Store l'Eliana. La recollida de dorsals tindrà lloc el mateix dia 23, a partir de les 17:00 hores, encara que segons ha reconegut el president del Club d'Atletisme L'Eliana Running, Miguel Aliaga, “en funció del nombre de participants final potser començarem a lliurar els dorsals al matí”

  • S'esperen 2.000 corredors. Hi haurà 180 voluntaris i 100 percussionistes d'una batucada que animarà als corredors.
  • L'Eliana acollirà dissabte que ve 23 de juliol, a partir de les 20:00 hores, la 34 edició de la Volta a Peu. La carrera està organitzada pel Club d'Atletisme L'Eliana Running i l'Ajuntament de l'Eliana. El C.A. L'Eliana Running arreplegarà aliments no peribles per a Creu Roja.
La Volta a Peu 2016 eixirà del poliesportiu municipal de l'Eliana i finalitzarà en el mateix lloc. La competició és apta per a tot tipus d'atletes, incloent a esportistes en cadira de rodes. L'ajuntament ha organitzat un ampli dispositiu per a afavorir l'arribada de corredors de tota la província, establint controls de tràfic en les rotondes d'accés a la localitat i orientant als corredors sobre els aparcaments públics disponibles. 
La prova està inclosa, per primera vegada, en el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València i controlada mitjançant el sistema de cronometratge per xip. També comptarà amb diferents calaixos d'eixida: sub 40’, sub 50’, sub 55’ i més de 55’, amb l'objectiu de facilitar el desenvolupament de la carrera. A 11 dies de la prova ja s'han superat els 1.100 inscrits, per la qual cosa els organitzadors preveuen arribar als 2.000 participants.
La col•laboració entre el C.A. L'Eliana Running i la Creu Roja permetrà arreplegar aliments no peribles entre els participants. A la quantitat arreplegada pels esportistes, se sumarà la participació addicional del Club d'Atletisme L'Eliana Running que igualarà la xifra aportada pels atletes. Els corredors rebran un kit compost per una samarreta tècnica i altres elements útils per a la carrera. 
La regidora d'esports, Eva Santafé, ha felicitat al Club L'Eliana Running per la seua enorme dedicació i esforç. Així mateix, ha reconegut que una prova amb més de 30 anys i una trajectòria com la nostra “mereixia ser inclosa en el Circuit de Carreres Populars de la Diputació”. En la mateixa línia s'ha pronunciat el president de l'Associació de Clubs Esportius de l'Eliana, Vicente Zamora, qui ha ressaltat “el prestigi que li dóna la carrera a l'Eliana i viceversa, formem un tàndem perfecte”. 
La prova de l'Eliana és una de les més consolidades de la província i amb major tradició entre les carreres estivals. L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha animat a la població a participar, corrent o animant, “el dissabte 23 de juliol, farà molta calor pel que és important que la gent isca a les portes de les seues cases a animar als atletes i, si escau, a refrescar-los amb mànegues”. El primer edil ha aprofitat l'ocasió per a felicitar als responsables de la prova i a tota la família de l'esport de l'Eliana “cada any, quan sembla que ja hem aconseguit el sostre, ens sorpreneu amb una nova fita, sense cap dubte l'esport de l'Eliana és una de les senyals d'identitat de la qual ens sentim més orgullosos”.
En l'acte de presentació també han estat presents els patrocinadors de la prova Vicent Navarro (Renault) i Massimo Marra (Hidraqua), així com diversos representants de Creu Roja que serà l'organització beneficiària de l'acció solidària de la 34 edició de la Volta a Peu de l'Eliana.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal