La Pobla fa obres de millora en els horts municipals cultivats per veïns per a autoconsum La Pobla fa obres de millora en els horts municipals cultivats per veïns per a autoconsum
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla fa obres de millora en els horts municipals cultivats per veïns per a autoconsum

Els veïns poden sol·licitar l’ús d’un d’estos horts a l’Ajuntament. Les adjudicacions es fan seguint criteris socials amb prioritat per a desocupats i persones en risc d’exclusió social.

Actualment totes les parcel·les estan cultivades per veïns del municipi que destinen per a autoconsum tot alló que produïx el camp.

Este mes de juliol han finalitzat les obres de millora a l’hort municipal. Un espai ubicat als afores del municipi, prop de l’estació del metro, amb 22 parcel·les de 50 metres quadrats.

Les millores han consistit a elevar els dipòsits d’aigua, fer unes tanques d’obra així com la instal·lació d’estructures per a aparcament de bicicletes i bancs per a fer un entorn més agradable. Estes millores han tingut un cost de 7.746 euros i han sigut finançades per la Diputació de València a través d’una subvenció específica per a millora d’horts municipals.

Per al regidor d’Agricultura, Javier Descalzo, “l’hort municipal és un espai de convivència i de relació social que és especialment positiu per a les persones que es troben en una situació laboral i econòmica difícil”. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal