La Diputació estudia impulsar un pla d'ocupació per a majors de 45 anys en risc d'exclusió social La Diputació estudia impulsar un pla d'ocupació per a majors de 45 anys en risc d'exclusió social
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació estudia impulsar un pla d'ocupació per a majors de 45 anys en risc d'exclusió social


El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s'ha reunit amb el president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Carlos Fernández, i el president i vicepresident de la Fundació Novaterra, Francisco Cobacho i Francisco Pons respectivament, per a establir vies de col·laboració i estudiar la possibilitat d'engegar un pla de xoc per a la formació i ocupació d'un col·lectiu especialment vulnerable com són les persones majors de 45 anys en risc d'exclusió social.
 
"La Diputació ha assumit la responsabilitat d'abordar un dels problemes més greus que té la societat valenciana, com és l'atur, que afecta especialment als majors de 45 anys, un col·lectiu que presenta majors dificultats per a accedir al mercat laboral", ha assenyalat Emili Altur, qui ha insistit que "des de la corporació s'ha de vetlar per les preocupacions de la ciutadania".
 
Amb aqueix objectiu s'han iniciat converses amb diferents administracions per a engegar un programa pilot, a través de l'empresa pública Divalterra, que es puga estendre a la resta del territori en un futur. En la trobada també ha participat el director de promoció econòmica de Divalterra, Josep Melero.
 
El president de la Mancomunitat de l'Horta Sud ha agraït a la Diputació el seu interès per dur a terme polítiques que beneficien als ciutadans i que faciliten la seua inserció en el món laboral.
El diputat ha explicat que "en aquesta negociació s'ha tractat la possibilitat que la Mancomunitat de l'Horta Sud siga el lloc d'acció preferent d'aquest programa pertanyent a l'àmbit de l'emprendimiento i la promoció de l'ocupació".
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal