La Cursa ciclista de Bétera contra la paràlisi cerebral tanca les inscripcions el dijous7 de juliol La Cursa ciclista de Bétera contra la paràlisi cerebral tanca les inscripcions el dijous7 de juliol
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Cursa ciclista de Bétera contra la paràlisi cerebral tanca les inscripcions el dijous7 de juliol

Estaran obertes fins el dijous 7 de juliol a la web de la cursa i la recaptació íntegra anirà destinada a lluitar i ajudar a aquelles persones amb paràlisi cerebral i altres encefalopaties. La marxa, que tindrà un recorregut total de 100 quilòmetres i tindrà origen i destinació a la localitat de Bétera, discorrerà sota el lema, "Junts és possible". L'Ajuntament de Bétera s'ha implicat al màxim en aquesta jornada esportiva i solidària.

Activitats paral·leles per a la família

Per realitzar aquesta marxa, es necessita un mínim estat de forma física i haver realitzat un entrenament previ, ja que està previst rodar entre 25 i 30 quilòmetres hora. A meitat de carrera, el pilot farà una parada a la població de Casinos, on rebrà un avituallament líquid per reposar forces.
L'organització ha previst així mateix activitats paral·leles per als familiars dels ciclistes i totes les persones que vulguen acudir a Bétera; amb castells inflables i grup d'animació infantil, entrepans solidaris, música de batucada i xaranga, ja que l'objectiu és passar un diumenge en família. A més, es realitzarà una truita de creïlles gegant per a 1.000 persones, per a poder preparar els entrepans solidaris dels ciclistes.
L'eixida de la marxa està prevista a les 8:30 del matí, mentre que l'arribada s'anirà fent sobre les 12:30. En aquesta edició, la marxa no compta amb cap port de muntanya, però no per això deixarà de ser menys exigent que les anteriors.

Marxa cooperativa
La IV Marxa AVAPACE ha comptat amb la màxima implicació de la localitat de Bétera, tant del seu ajuntament, com del Club Ciclista Bétera, i l'Associació d'Ames de Casa Tyrius. Cal recordar que la localitat compta amb dos centres dedicats a l'ajuda de les persones amb paràlisi cerebral com són el CEEI Verge d'Agost d'atenció educativa i un centre de dia per a adults.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal