Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputació destina més d'un milió d'euros per a carreteres de Camp de Túria; en Bétera, Náquera i Serra

En la comarca de Camp de Turia es realitzaran actuacions d'asfaltat en diverses carreteres, com la CV–305 en el tram entre Museros i Nàquera, entre el pk 0 i el pk 2+360, amb un pressupost de 469.337 euros, i en la carretera CV–315 a Nàquera, entre el pk 12,900 i el pk 17+980, amb una inversió de 978.185 euros.  D'altra banda, el municipi de Serra destinarà 152.259 euros per a realitzar l'asfaltat de l'accés a la Cartoixa de Porta Coeli, des de la intersecció de la carretera CV–331 amb la CV–328.

La senyalització i l'asfaltat de carreteres constitueix la principal línia d'actuació i es preveu que la major part de les obres estiguen executades o en marxa al llarg de 2016

La Diputació de València invertirà un total de tres milions d'euros en carreteres i infraestructures de la xarxa provincial dels municipis de Camp de Turia, Camp de Morvedre i L'Horta, a través del Pla d'Inversions en Carreteres 2016. Les principals obres en aquestes comarques es realitzaran en els municipis de Museros, Nàquera, Serra, Torres–Torres, Algimia d'Álfara i Bétera.

 A més, el tram de la CV-310 situat en les comarques de Camp de Turia i Camp de Morvedre, entre Serra, Torres–Torres i Algímia d'Alfara, rebrà un total de 503.754 euros que s'invertiran en l'asfaltat del port de l’Oronet, entre el pk 21+000 al 32+700. 

Finalment, un total de 923.706 euros aniran destinats a renovar la senyalització, tant horitzontal com vertical, de les carreteres de la demarcació de Bétera–Serra, que corresponen a les comarques de Camp de Morvedre, Camp de Turia i L'Horta.


També a l'Horta, la Diputació ha invertit 8,5 milions d'euros en els tres trams de millora de la carretera CV-415 entre Picassent i Montserrat, unes obres que es preveu que estiguen acabades a l'octubre. Aquestes actuacions en la intersecció de les CV-405 i CV-415, amb una nova rotonda en Venda Cabrera, acabaran amb un punt negre que ha registrat 164 accidents, 3 morts i més de 100 ferits en 10 anys.

37,3 milions d'euros en la província

La Diputació invertirà en 2016 més de 37,3 milions d'euros en carreteres i infraestructures vinculades a la xarxa viària provincial; en total s'estan licitant 18 projectes que comprenen un total de 45 obres. El pressupost es divideix en diversos tipus d'actuacions: 22 milions per a inversions en noves carreteres, més 2,3 milions destinats a actuacions de millora d'accessos i seguretat vial en els municipis, 8,2 milions per a la conservació d'infraestructures existents, 2,3 milions per a l'obtenció de terrenys per a poder executar les obres i altres 2,4 milions destinats a projectes de millora de la xarxa viària en un futur, cas de noves vies ciclopeatonales en la xarxa provincial, un pla de sorolls i solucionar el problema de les parades de bus en la xarxa de carreteres comarcals.  Més obres de menor quantia

El Pla d'Inversions en Carreteres 2016 s'ha elaborat a partir de diferents reunions i trobades amb els alcaldes dels municipis valencians, amb la finalitat de conèixer d'a prop les seues necessitats en matèria de seguretat vial.  Un altre dels canvis substancials en la política de carreteres són els plecs d'adjudicació, que han sigut modificats pel nou equip de govern per a ajustar el preu de les carreteres i que el criteri econòmic siga determinant en el procés de selecció de l'empresa que ha d'executar l'obra. 

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, va destacar en la presentació que el nou pla “marca l'empremta de la nova Diputació, amb més obres de menor quantia i la màxima transparència i objectivitat en els contractes”. Per la seua banda, el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, va explicar que aquest tipus d'obres “s'executen més ràpidament, de manera que totes elles estaran en marxa al llarg d'enguany 2016 i moltes podran fins i tot acabar-se”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal