Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputació destina 100.000 euros al primer programa d'ajudes a projectes culturals intermunicipals

Aquesta nova modalitat de projectes prima la coŀlaboració entre municipis amb l'objectiu d'optimitzar els recursos i dur a terme activitats que no es podrien fer individualment

El Servei d'Assistència i Recursos Culturals (SARC), dependent de l'Àrea de Cultura, convoca per primera vegada una línia de subvencions a projectes culturals intermunicipals, que s'emmarca dins del nou programa d'ajudes a la programació cultural dels municipis de la província de València.

Amb aquesta nova línia de subvencions, es valora la coŀlaboració entre diferents municipis amb l'objectiu d'optimitzar els recursos que es dediquen a les activitats i els esdeveniments culturals. En l’Àrea de Cultura asseguren que, amb aquesta nova modalitat de projectes, es podran dur a terme activitats que quedarien lluny de les possibilitats de cada ajuntament individualment.

El Programa de Projectes Culturals Intermunicipals orienta les subvencions a projectes a què concorren un mínim de cinc municipis diferents i que compleixen una sèrie de criteris de qualitat i potenciació de la cultura en camps específics, com les arts escèniques, la música o les arts audiovisuals.

En aquesta primera convocatòria s'han arreplegat projectes de fins a 120 ajuntaments que han establit vincles de treball coordinadament. El programa s'ha dotat amb una partida global de 100.000 euros i ha tingut un acolliment exceŀlent, ja que s'han presentat fins a tretze projectes de distintes modalitats. En l'Àrea de Cultura diuen que aquesta línia coŀlaborativa augmentarà durant els pròxims anys, en els quals s'aniran sumant nous municipis i projectes.

Una comissió formada per la direcció i tècnics del SARC s’ha encarregat d'avaluar l'adjudicació dels projectes, que es farà pública en el termini d'una setmana.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal