Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera incorpora al seu entramat urbà el primer parc d'oci per a gossos

El parc d'oci per a gossos de Bétera ha obert les portes en el sector R-1, junt a les dependències municipals d’Urbanisme i de la Policia Local. Es tracta d’una zona de gespa, arbrat i terra amb totes les dotacions necessàries (bancs, fanals, font, papereres i tanques) perquè els animals i els seus propietaris gaudisquen d’una superfície d’esplai de 3.500 m2. La infrastructura fou projectada per l’anterior equip de govern i l’ha executada l’actual, amb una inversió pròxima als 89.000 euros.

Diferents regidors de la corporació municipal –encapçalats per l’alcaldessa Cristina Alemany– i usuaris amb els seus gossos han assistit hui divendres a l’obertura de la instal·lació. “S’ha quedat molt bé i amb molta capacitat, igual en el futur algun arbre més li vindria bé”, ha explicat el veí Enrique Casañ mentre el seu Llaurador Retriever es familiarizava amb el parc i amb la resta d'animals. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha manifestat que “ara la ciutadania té un espai habilitat per a poder gaudir amb la companyia dels gossos”.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon