Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les obres que renoven la zona urbana de la subida de San Miguel en Líria comencen amb força


L'Ajuntament de Llíria ha dut a terme durant estos últims dies la demolició de dos immobles municipals en la pujada de Sant Miquel. Esta actuació està emmarcada en el projecte global de regeneració de la zona segons el que establix el Pla General d'Ordenació Urbana, que qualifica el Tossal de Sant Miquel com Bé d'Interés Cultural (BIC).

En paraules del regidor d'Obres i Servicis, Francesc Fombuena, “s'ha donat un pas més cap a la recuperació de la falda del Tossal de Sant Miquel i la renovació urbana del lloc, on l'equip de Govern té previst executar el projecte d'un parc que discórrega en paral·lel a la pujada”.

A més, esta actuació s'enclava dins de l'àmbit de l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana de Llíria, que l'Ajuntament desenvoluparà través del Pla Estatal de Foment de la Rehabilitació amb fons de l'Estat (1.647.000 euros) i de la Generalitat (480.000 euros), per a la rehabilitació i nova construcció d'immobles per particulars i la renovació urbana en els barris d'El Pic, La Torreta, La Barceloneta i El Raval.

Per a Fombuena “són barris que manifesten dos necessitats, per una costat la d'intervindre en vivendes de molta antiguitat per raons estructurals i d'eficiència energètica, i per un altre la d'invertir estos fons econòmics per recuperar els anys d'endarreriment urbanístic que tenen enfront d'altres zones de la ciutat”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal