Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ruta de la Salut de la Diputació ha visitat aquesta setmana diversos municipis de Camp de Túria

La Ruta de la Salut 2016 ja ha recorregut un terç dels municipis previstos per a aquesta edició. En la setena setmana en ruta, els professionals de l'Hospital General de València han estat en els municipis de Camp de Túria de Marines i Nàquera.
 
Seguint la mitjana de setmanes anteriors, vora tres-centes persones s'han beneficiat de les proves i xarrades saludables que cada vesprada han oferit els especialistes en cardiologia, pneumologia, nutrició, reumatologia, rehabilitació i infermeria de l'Hospital General de València.
 
La Ruta de la Salut és una iniciativa del Servei de Benestar Social de la Diputació de València que es desenvolupa des del 2014 amb la coŀlaboració dels professionals de l'Hospital General Universitari de València i té per objectiu incrementar l'esforç per la salut preventiva que es dóna a la població de la província.
 
Es tracta d'una activitat preventiva i pedagògica a la qual estan assistint sobretot persones majors, encara que està oberta a totes les edats.
 
En el Centre de Cultura de Marines, sorprengué la paritat d'hòmens i dones que participaren en les xarrades i les proves mèdiques del programa de la Ruta, ja que en la majoria de municipis assisteixen moltes més dones que hòmens.
 
A Náquera, la regidora de Salut i Benestar Social, Elisa Martínez, va acompanyar i va organitzar l'afluència massiva de les persones majors de la localitat, que es varen trobar en el modern centre de salut.
 
L'equip de professionals de l'Hospital General de València està format per metges, infermers i nutricionistes que, amb xarrades breus i consells, expliquen com cuidar el cor, l'alimentació o els ossos, les principals malalties respiratòries i el problema del tabaquisme.
 
Al mateix temps, aquest equip fa una revisió mèdica completa, en la qual s'apliquen unes quantes tècniques mèdiques, espirometries, bioimpedanciometries i preses de tensió i glucosa, entre altres. Aquesta setmana, la Ruta de la Salut visitarà Pedralba i Gátova.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon