Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: Més de 500 persones i el Consistori homenatgen als esportistes del municipi

La Pobla de Vallbona ha celebrat l’onzena edició dels Premis de l’Esport, tot un esdeveniment esportiu i social que ha congregat al voltant de 500 persones en l’auditori de la Casa de la Cultura. 
 
La gala, celebrada la nit del divendres 3 de juny, ha reconegut l’esforç dels millors esportistes de la localitat en un municipi on l’activitat esportiva està fortament arrelada. No debades hi ha 25 entitats esportives en les que participen al voltant de 1500 persones a més de la gent que practica esport sense estar vinculat a una entitat d’este tipus.
Enguany s’ha reconegut el mèrit esportiu en 14 categories diferents i a més a més s’han fet una menció especial i un reconeixement a un esportista destacat: Jaime Belenguer Hervás. Belenguer és veí de la Pobla de Vallbona i va ser abanderat de l’equip olímpic espanyol en els Jocs Olímpics de Roma a 1960. Jaime Belenguer va tindre una destacada trajectoria com a gimnasta que el va dur a participar en les màximes competicions esportives. Una lesió el va retirar de la competició i va dedicar-se a entrenar a altres gimnastes.
L’altra menció ha estat per a Miguel Esteve, regidor d’Esports en 2005, i impulsor d’estos premis. Durant l’acte s’ha volgut destacar als esportistes del municipi que han sigut becats com a esportistes d’elit així com s’ha fet entrega d’un obsequi a les entitats esportives del municipi i a totes aquelles que fan possible els esdeveniments esportius com ara Protecció Civil, Policia Local o l’associació de Comerciants.
L’alcalde, Josep Vicent Garcia, i la regidora d’Esports, Iris Marco, han fet entrega dels guardons i han subrayat els valors de l’esport per a integrar-los en el dia a dia.
Finalment s’han lliurat els premis de les 14 categories:
Premi al millor esportista home. 
 
Menció de Bronze: CARLOS GINER CHELET (TRIATLÓN).
Menció D´Argent: JUANJO MARIÑO GARCÍA (KARATE).
Premi: TONI LATORRE GRUESO "LATO" (FÚTBOL). 
 
Premi a la millor esportista dona. 
 
Menció d´Argent: Mª ANGELES CARRASCO LÓPEZ ( PESCA ESPORTIVA).
Premi: CRISTINA MANSILLA OVEJERO( ESGRIMA). 
 
Premi a l'esportista home o dona amb diversitat funcional .
Premi: RAUL MARTÍ DURÀ (BOCCIA). 
 
Premi al millor resultat o fet esportiu .
Premi: EQUIP JUNIOR DE LA SALA D’ ARMES JAUME I DE LA POBLA DE VALLBONA (Equip format per Aitor Cervera Guillem, Alex Patiño Fernández, Daniel Torres Rosegue, Cristobal Giménez Devis i Dani Molina Ruiz)
Premi: EQUIP SENIOR FEMENÍ DE LA SALA D´ARMES JAUME I DE LA POBLA DE VALLBONA Equip format per Cristina Mansilla ovejero, Sara Ramirez Galleymore, Bel Benlloch Faus. 

Premi a l'esport popular (Esport no federat) 

ROBERTO ALEIXANDRE SANCHEZ (Atletisme) 
 
Premi a la millor trajectoria esportiva.
JOSÉ ROMÁN JORGE NAVARRO (Club At. Vallbonense). 
 
Premi al millor esportista en edat escolar (xiquet de 6 a 16 anys)
.
Menció Bronze: SERGI GOMEZ PERIS (Tenis de Mesa).
Menció d´Argent: DANIEL AGUILAR CRUZ (Pesca Esportiva) Menció d´Argent: PATXI PÉREZ CARRASCO (Pesca Esportiva).
Premi: ALVARO JACINTO REAL (Karate). 
 
Premi a la millor esportista en edat escolar (xiqueta de 6 a 16 anys). 
 
Menció D´Argent: MARTA ZARZO GIL (Tenis).
Menció D´Argent: LUCIA XIAOYU HAMERLINCK SANCHEZ (Natación Sincronizada).
Premi: PATRICIA FERNANDEZ MARTÍNEZ (Karate). 
 
Premi al millor fet esportiu en edat escolar (de 6 a 16 anys) 
 
Menció d´Argent: EQUIP INFANTIL A DEL C. AT. VALLBONENSE Equip format pels següents jugadors: Juan Tenes, Sergio del Cerro, Sergio Ibañez, Adrian Tornal, Miquel Castellar, Borja Maza, Jorge Quiñones, Jorge Sotos, Fran Estellés, Alejandro Torrijos (Capi), Jorge Nieto, Tony González, David Castiella, Mateo Vizcay, Miguel Marco, Cesar Melero y Pablo Guillen Entrenadors: Rafa Corell I Cristian Corell
Menció d´Argent: EQUIP PREBENJAMÍ A DEL C. AT. VALLBONENSE Equip format per les siguents jugadors: David Vicent, Joaquín Martínez, Iker Kasaña, Aitor Diago, Sergio Merio, Vicent Escribá, Izan Gutierrez, Joan Romeo, José Carlos Sales, Alvaro Ferrero, Jorge Benavent, Iván Alezard, Alex Sánchez.
Premi: EQUIPO ALEVIN DEL CLUB DE GALOTXA L'equip aleví format per Enrique Marco, Salva Ballester, Oscar Martí del Club Galotxa de la Pobla de Vallbona 
 
Premi a la millor entidad esportiva: 

ASOCIACIÓ QUERCUS 
 
Premi a la entidad no esportiva: 

Menció d´Argent: ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE LA POBLA DE VALLBONA Premi: CAIXA POPULAR DE LA POBLA DE VALLBONA 
 
Premi al millor mitjà de difusió: 

CLUB ESPORTIU GRUP ESPELEOLÒGIC VALENCIÀ POBLA DE VALLBONA
Premi Menció Especial: MIGUEL ESTEVE LLOPIS.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal