Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona,'poble de la ceba', ha presentat el IX Festival de Música 'CebaRock' per al 6 d'agost vinent

Un dels concerts més destacats és el de la banda de rock-punk Reincidentes així com l’actuació del grup de funk O’Funkillo, present en nombrosos festivals de relleu.

El cartell es completa amb altres destacades bandes: Smoking souls, Auxili, Vadebo, Funkiwi’s, Aspart i la participació de la Xaranga Mecànica per a amenitzar tota la jornada de concerts.

Este divendres 11 de juny s’ha presentat oficialment el festival de música CebaRock, que deu el seu nom al poble de la ceba, la Pobla de Vallbona. Es tracta de la novena edició d’este esdeveniment musical que ha apostat per propostes nacionals consagrades i formacions mítiques del rock nacional així com per grups consolidats de música en valencià. Una mescla de circuits i escenes musicals que s’uniran en el CebaRock.

Es tracta de la novena edició del festival. Després de dos anys d’interrupció el CebaRock torna amb més força pensat per a un públic majoritari amb l’objectiu de ser un referent no només a la comarca de Camp de Túria sinó en tot el territori valencià.

El regidor de Música, Fran Esteban, ha explicat que “s’han marcat preus populars (11 euros fins al pròxim 23, 13 euros anticipada i un màxim de 16 euros en taquilla) per a facilitar a tot el món l’accés però al mateix temps s’ha volgut cobrar entrada per a dignificar el treball dels músics i de la indústria musical que hi ha darrere de cada concert amb tot el treball que açò suposa”.

El productor musical Gusmà Gil ha explicat que s’ha volgut conjugar una oferta musical molt variada: “Hi haurà diferents estils com ara ska, funk, punk, rock així com artistes destacats del panorama nacional i també importants grups del circuit de músics en valencià”.

El festival tindrà lloc al camp de futbol de la Pobla de Vallbona el pròxim 6 d’agost i entre les activitats programades hi haurà food trucks durant tota la nit i mercat artesanal així com una zona d’acampada vigilada, parking i activitats familiars al llarg de tot el dia. Els concerts començaran a les 20 hores i s’allargaran fins més enllà de les 4 de la matinada.

Este esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i produït per l’empresa valenciana Babel Producciones. El festival compta amb una pàgina de Facebook (Ceba Rock) i una web (cebarockfestival.com) on s’informarà de totes les novetats al voltant del festival.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon