Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria segueix amb els programes formatius de qualificació bàsica

La Mancomunitat Camp de Túria en el seu afany per aconseguir un millor benestar social per a tots els seus veïns i veïnes porta des de l'any 1996 impartint cursos de formació per a joves que per diverses circumstàncies personals no han aconseguit la titulació de graduat en ESO.

A estos cursos han assistit joves dels diferents pobles que formen la nostra comarca. Els cursos que han portat la trajectòria des dels primers programes anomenats PGS (Programes de Garantia Social) al PQPI (Programes de Qualificació Professional) i actualment PFQB (Programes Formatius de Qualificació Bàsica). Estos programes són ensenyament reglat, tenen la durada d'un curs escolar i van dirigits a joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat escolar.

Amb la realització d'estos curs obtenen un certificat de professionalitat del nivell 1 d'arranjaments i adaptacions en tèxtil i pell. Podran accedir a estos programes joves de 16 anys o més complits fins al 31 de desembre de l'any d'inici del programa que no hagen obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. La durada d'estos programes abastarà un curs escolar. El currículum d'estos programes estarà constituït per mòduls professionals específics conduents a la qualificació professional i els formatius de caràcter general.

Gràcies a la realització d'estos cursos són molts els alumnes que han aconseguit o bé interessar-se de nou en el sistema educatiu realitzant cicles o bé s'han inserit en el món laboral aconseguint així la seua primera ocupació.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal