Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Joan Baldoví, Sergí González i Roser Maestro a la Pobla el dimarts 21 a les 20 hores

En el Parc Benjamín March Civera, carrer d'Alonso Pelechá.

Un nou acte de la Coalició #Alavalenciana  a Campde Túria(Compromis, Podem i Esquerra Unida) en el qual estarà present el cap de llista Joan Baldoví, acompanyat per Sergi González en les llistes per Podem i Roser Maestro  per Esquerra Unida.

Un acte que té lloc a la Pobla de Vallbona precisament quan les enquestes anuncien que la coalició pot donar el vertader sorpasso i situar-se a el País Valencià per sobre del Partit Popular.

L'enquesta publicada per Levante-EMV atorga un 31,3% a la coalició d'esquerra, per davant del PP, que aconseguiria el 30,2% i que perdria la primera plaça que ha aconseguit en el qual anara un dels seus graners de vot ininterrompudament des de 1993.

L'enquesta tambè pronostica entre 10 i 11 escons para #AlaValenciana i entre 10 i 11 per al PP. La circumscripció de València seria clau per al sorpasso total que el sondeig apunta, ja que la coalició d'esquerres obtindria en ella 6 diputats enfront de 4 del PP, mentre que a Alacant atorga entre 4 i 5 al PP i 3 o 4 a A la Valenciana. A Castelló, el repartiment seria de 2 per als populars i un per a la coalició.

D'altra banda, el PSPV-PSOE, amb un 23,6% dels vots, millorança en un escó el resultat de les eleccions de desembre, en aconseguir 8 diputats. Ciutadans, amb un 11,8%, perdria una plaça i passaria de 5 a 4 diputats.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal