Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El XIII Gran Fons Ciutat de Llíria guanyat pel corredor Ouais Zitane i la corredora Raquel Landín

El corredor Ouais Zitane va ser el vencedor en la classificació general absoluta del XIII Gran Fons Ciutat de Llíria. El guanyador del Premi Juan Alcocer va fer un temps de 00:48:42. La prova del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València va comptar amb la participació de més de 1.000 atletes.

En categoria femenina, el triomf se'l va portar Raquel Landín del club The Kenyan Urban Way Raquel Landín, amb una marca de 01:00:56. La competició que es va disputar ahir estava organitzada per la regidoria d'Esports de Llíria i el Club d'Atletisme Edeta. Els corredors van realitzar un recorregut de 15 quilòmetres per vies urbanes i rurals que va tindre la seua eixida i meta al Pavelló Pla de l'Arc.

Igualment, al voltant de 200 jóvens van participar en les carreres prèvies per a menors de 18 anys que se celebren cada any per a fomentar este esport des de la base.
D'esta manera, el Gran Fons de Llíria s'ha convertit en una edició més en la gran festa de l'atletisme en la localitat i en una cita de referència en el calendari de carreres populars de la província de València.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal