Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana s'obri la inscripció per a l'escola d'estiu 2016 un projecte que naix des de les ampes

L'Escola d'Estiu 2016 és una proposta educativa per al període no-escolar que enguany desenvoluparà el projecte educatiu titulat "CINC SENTITS". L'objectiu es traslladar als menuts i a les menudes a un escenari de jocs i experiències per a desenvolupar les capacitats de sentir, vore, olorar, tocar i explorar sensacions, tot això mitjançant jocs i sessions pràctiques. Durant el transcurs de l'Escola d'Estiu es prepararan tallers auditius, visuals, d'olors i sabors manipulatius que aniran acompanyats de tallers d'expressió artística i corporal, ball, gimcana, esport, jocs d'aigua i anglès, entre altres, tot introduint-los en la dinàmica del treball en equip i del desenvolupament d'actituds de respecte, ajuda i col•laboració.
Les associacions de pares i mares dels col•legis públics Verge del Carme, Montalegre, el Garbí i l'Olivera, en col•laboració amb l'Ajuntament de l'Eliana – des de l'Àrea d'Educació i Infància – han organitzat una nova edició de l'Escola d'Estiu 2016, que se celebrarà a l'Eliana entre el 22 de juny i el 29 de juliol, a les instal•lacions del col•legi Verge del Carme.
L'horari previst per aquesta edició té dos opcions: bé de 9:00 a 13:00 hores, bé de 9:00 a 17:00, que inclou el servei de menjador. També s'ha contemplat l'opció d'un servei especial de "matiners/es" de 7:30 a 9:00 hores del matí i l'Escola podrà contractar-se per setmanes. L'Escola d'Estiu de l'Eliana està oberta a tots els xiquets i les xiquetes empadronats/es o no a l'Eliana des de els 3 anys (que ja estiguen cursant Educació Infantil 3 anys aquest curs.) fins als 12 anys.

 

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon