Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana s'obri la inscripció per a l'escola d'estiu 2016 un projecte que naix des de les ampes

L'Escola d'Estiu 2016 és una proposta educativa per al període no-escolar que enguany desenvoluparà el projecte educatiu titulat "CINC SENTITS". L'objectiu es traslladar als menuts i a les menudes a un escenari de jocs i experiències per a desenvolupar les capacitats de sentir, vore, olorar, tocar i explorar sensacions, tot això mitjançant jocs i sessions pràctiques. Durant el transcurs de l'Escola d'Estiu es prepararan tallers auditius, visuals, d'olors i sabors manipulatius que aniran acompanyats de tallers d'expressió artística i corporal, ball, gimcana, esport, jocs d'aigua i anglès, entre altres, tot introduint-los en la dinàmica del treball en equip i del desenvolupament d'actituds de respecte, ajuda i col•laboració.
Les associacions de pares i mares dels col•legis públics Verge del Carme, Montalegre, el Garbí i l'Olivera, en col•laboració amb l'Ajuntament de l'Eliana – des de l'Àrea d'Educació i Infància – han organitzat una nova edició de l'Escola d'Estiu 2016, que se celebrarà a l'Eliana entre el 22 de juny i el 29 de juliol, a les instal•lacions del col•legi Verge del Carme.
L'horari previst per aquesta edició té dos opcions: bé de 9:00 a 13:00 hores, bé de 9:00 a 17:00, que inclou el servei de menjador. També s'ha contemplat l'opció d'un servei especial de "matiners/es" de 7:30 a 9:00 hores del matí i l'Escola podrà contractar-se per setmanes. L'Escola d'Estiu de l'Eliana està oberta a tots els xiquets i les xiquetes empadronats/es o no a l'Eliana des de els 3 anys (que ja estiguen cursant Educació Infantil 3 anys aquest curs.) fins als 12 anys.

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon