Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'estació de metro de l'Eliana ja disposa de plataformes d'accés als trens per a Persones amb Mobilitat Reduïda

Metrovalencia ha instal•lat en les andanes de l'estació de l'Eliana unes plataformes fixes per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) que faciliten l'accessibilitat d'aquest col•lectiu en el trànsit entre l'andana i els trens.

Amb aquestes actuacions se soluciona un dels problemes d'accessibilitat, comuna a totes les explotacions ferroviàries i que afecta als viatgers en cadira de rodes, a l'hora de salvar el buit existent entre l'andana i el pis de la unitat.

Per a solucionar este problema, FGV ha instal•lat unes plataformes d'obra que s'ajusten longitudinalment a l'andana, per a elevar la seua altura i perllongar-ho a fi de reduir la distància entre aquest i el pis de les unitats dels trens. La citada experiència ha sigut celebrada per diferents organitzacions de discapacitats, com Cocemfe, Cermi i l'ONCE, a les quals se'ls ha informat d'esta ampliació.

La regidora d'urbanisme de l'Eliana i diputada provincial de benestar social, Mercedes Berenguer ha aplaudit esta iniciativa “és molt important que una de les nostres estacions ja compte amb este sistema que genera una autonomia total a aquells viatgers amb mobilitat reduïda en els seus desplaçaments amb metro, sens dubte, este és el camí a seguir, dotar de mecanismes que faciliten, el dia a dia, de la vida de les persones”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon