Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana estalviarà 30.000 euros anuals en el rebut de la llum dels edificis públics pels canvis en punts de llum

L'Ajuntament de l'Eliana ha conclòs recentment la substitució de l'enllumenat interior dels edificis municipals per lluminàries de tecnologia led. En total, s'han substituït 1.900 punts de llum de diversa tipologia: downlights, tubs, bombetes, llums dicroics i focus.

La mida, que ha suposat una inversió de 120.000 euros, permetrà estalviar 250.000 Kwh, la qual cosa suposa una rebaixa de 30.000 euros anuals en el rebut de la llum.

La substitució s'ha dut a terme en un total de 14 edificis municipals, entre els quals es troben la Casa Consistorial, el Centre Sociocultural, el Poliesportiu Municipal i la Biblioteca. La inversió realitzada és de 120.000 euros, dels quals 40.000 són a compte de les arques municipals i la resta de la Diputació de València. Aquesta inversió s'amortitzarà en quatre anys ja que el Consistori estalviarà el consum de 250.000 Kwh a l'any, uns 30.000 euros anuals en el rebut de la llum.

És destacable, a més de l'estalvi energètic i econòmic, el benefici mediambiental conseqüent després del canvi d'il·luminació. Es calcula que es deixaran d'abocar a l'atmosfera 130 tones de CO2 a l'any. Paral·lelament, s'han millorat notablement els nivells d'il·luminació en les dependències municipals.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal