Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dimarts 24 de maig LLIGAMS d'esquerres fa balanç d'un any de confluències municipals amb els protagonistes

Al Centre Cultural Octubre (Sant Ferran 12, València) 24M, un any de municipalisme confluent. Balanç i reptes de futur.

Dimarts 24 de maig es compleix un any de les eleccions autonòmiques i municipals que van canviar el mapa polític valencià. Per a celebrar-ho i seguir mirant cap al futur, LLIGAMS reuneix a representants de Compromís, Podem i EUPV que participen, d'una o una altra manera, en coalicions o confluències que han permès ampliar la base electoral de l'esquerra. "24M, un any de municipalisme confluent. Balanç i reptes de futur" és el títol de l'actepúblic que tindràlloc a les 19 hores en el centre Octubre i en el qualintervindran Rosa Pérez (Esquerra Unida-GuanyemCatarroja), Sergi Campillo (Iniciativa-Compromís deValència), Naiara Davó (Podem-GuanyarAlcoi) i Nahuel González (Esquerra Unida-Més Gandia), presentats per l'exdiputada autonòmica Esther López Barceló.

'LLIGAMS d'esquerres' és una iniciativa que pretén promoure el debat polític en clau confluent i valenciana. Es va presentar el 7 d'abril amb un acte públic molt concorregut en el qual van intervenir Ernest Cano (economista i professor universitari), Carles Xavier López (activista social), Ofelia Vila (sindicalista i feminista) i Ignacio Blanco (exdiputat d'EUPV a Les Corts). Els seus promotors van deixar clar que LLIGAMS vol afavorir la confluència de les forces d'esquerres al País Valencià i per a això consideren necessari crear espais de convivència i diàleg entre els seus integrants. L'objectiu de LLIGAMS éscontribuir a generar un debat constructiu i plural sobre les polítiques que han de dur-se a terme per a aconseguir i consolidar un canvi real.

Una vegada tancat l'acord entre Compromís, Podem i Esquerra Unida per a les pròximes eleccions generals, LLIGAMS vol seguir treballant en favor d'una confluència que vaja més enllà del 26J i per això aquest segon acte se centra en l'àmbit municipal. Els quatre intervinents formen part de coalicions o confluències que van aconseguir un resultat històric en les eleccions del 24M de 2015: Compromís a València (9 regidors i l'alcaldia), Més Gandia, Guanyar Alcoi i Guanyem Catarroja (5 regidors cadascuna). En el debat compartiran experiències de govern o d'oposició en els seusrespectius Ajuntaments i en la Diputació de València i, juntament amb el públic assistent, reflexionaran sobre els reptes de futur de l'esquerra valenciana en l'àmbit local.

Dimarts 24 de maig, a les 19 hores
Centre Cultural Octubre (Sant Ferran 12, València)
24M, un any de municipalismeconfluent. Balanç i reptes de futur.
•    Rosa Pérez. Regidora de Guanyem Catarroja. Diputada provincial d'EUPV.
•    Sergi Campillo. Regidor de Compromís. Portaveu d'Iniciativa-València.
•    Naiara Davó. Regidora de Guanyar Alcoi. Militant de Podem.
•    Nahuel González. Regidor de Més Gandia. Militant d'EUPV.
Presenta: Esther López Barceló. Exdiputadad'EUPV a les Corts Valencianes.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal