Cap de setmana musical a l'Eliana, del divendres 20 al diumenge 22 Cap de setmana musical a l'Eliana, del divendres 20 al diumenge 22
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cap de setmana musical a l'Eliana, del divendres 20 al diumenge 22

Un concert de rock, l'actuació de Balck & White Keys i el Festival de Bandes de Música posaran la banda sonora a la programació cultural de l'Eliana des del divendres 20 al diumenge 22.

L'Eliana es disposa aquest cap de setmana a acollir tres esdeveniments musicals de diversa índole i en tres escenaris diferents. Els melòmans del municipi podran gaudir de forma gratuïta d'aquests concerts que atrauran per la seua varietat a públic de diferent edat i condició.

El primer d'ells serà el divendres 20 a partir de les 20 hores en la Casa de la Joventut. Dues joves bandes de rock compartiran cartell en un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Joventut que segueix apostant per la música en viu. El primer dels grups serà Amjack Dupon, un quartet francés format fa 12 anys als quals se'ls podria considerar com a precursors de la nova escena francesa Noise Psych. A continuació, els valencians Sr. Colegiado faran gaudir als seus nombrosos seguidors que no voldran perdre's aquesta cita.

El segon concert del cap de setmana arriba el dissabte 21 amb els joves elianeros Andreu Soler (marimba) i Lola Martínez (piano), parella coneguda com Black & White Keys que presentaran el seu segon disc “Cafè”. La seua música, molt apreciada pel públic local, ens porta des dels clàssics fins al jazz amb un subtil toc del Carib marcat per la instrumentació. Cal destacar les seues composicions pròpies, incloent-se en el repertori d'aquest concert l'estrena de l'obra “Elements”, una brillant peça dedicada als elements de la naturalesa. A més, en el concert hi haurà sorpreses i col·laboracions d'altres músics molt coneguts en l'àmbit local, com Mara Cebrià (saxo) i Jorge Peris (percussió). Serà a les 20 hores en la Casa de la Música de l'Eliana.

Com a colofó, el diumenge 22 a les 18 hores i en l'Auditori Municipal se celebrarà el tradicional Festival de Bandes de Música en el qual actuarà, a més de la banda Simfònica de la Unió Musical de l'Eliana, la Banda de Sant Vicent del Raspeig. Tots els concerts són amb aforament limitat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal