Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Antonio Campos, La Margot, rep l'homenatje de Bétera

Maite Bes i Cristina Alemany entregaren a Antonio un present per recordar el valor que al llarg de la seua vida ha demostrat en favor de la lluita per la igualtat.
 
Dijous passat a la Casa de la Cultura es va homenatjar una de les figures més destacades del món de la cultura valenciana que ha donat el poble de Bétera: Antonio Campos, La Margot.

En un ambient distés, però carregat d'emocions, de tendresa i d'humor, l'Ajuntament de Bétera volgué reconèixer públicament la importància d'Antonio Campos al món cultural valencià del període de la Transició.
Maite Bes, regidora de la Dona i Igualtat, impulsora de l'homenatge, inicià l'acte en què explicà breument el contingut del documental de la vida de Toni Campos. A continuació, Marisa Verdú, presidenta de l'associació de dones Progressistes de la Vila de Bétera, també tingué unes paraules per al protagonista de l'acte. Per últim, l'alcaldessa Cristina Alemany tancà les intervencions:"Gràcies a La Margot som el que som ara: una generació que viu i conviu l'homosexualitat amb les més absoluta de les normalitats."

Una vegada finalitzat el documental, Enrique Belloch, director del documental dirigí unes breus paraules als espectadors. Seguidament, el protagonista de la vesprada, Antonio Campos, expressà la seua gratitud per l'acte, com sempre amb eixe to àcid que l'ha caracteritzat.

Per últim, Finuca Roig i María Carmen VIla, com a representants de l'Asociación de Amas de Casa Tyrius feren entrega d'un ram de flors a Toni Campos.

El motiu més emotiu segurament fou quan Juan Carlos Cremades, amic personal de Toni, li entregà també un centre de flors en nom dels amics i amigues que tant han ajudat a Toni quan ho ha necessitat.
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal