Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Professionals del sector debaten a Llíria sobre la investigació en l'educació musical


L'alcalde Manolo Civera va assistir a la clausura del seminari de treball organitzat per la SEM-EE
La Unió Musical de Llíria ha acollit durant este passat cap de setmana el II Seminari de Treball organitzat per la Societat per a l'Educació Musical de l'Estat Espanyol (SEM-EE). Esta trobada a la Ciutat de la Música ha servit perquè els professionals de les ensenyances musicals compartisquen experiències pedagògiques, en esta ocasió centrades principalment en projectes d'investigació en este camp i que van ser exposats per diversos ponents.
La SEM-EE va aprofitar estes jornades per homenatjar també el president de Consolat de Mar, Carles Subiela, en reconeixement a la labor i col·laboració que presta en nombrosos projectes musicals.
El primer edil de Llíria, Manolo Civera, ha valorat "molt positivament esta trobada que hi ha celebrat el nostre municipi, un referent nacional en la música, i que ha reunit professionals vinguts de distints punts de la geografia espanyola, per a parlar sobre innovació en la docència musical i continuar millorant així la qualitat d'estes ensenyances".
També ha destacat que la regidoria de Música, a més de la promoció d'activitats musicals, "aposta fermament pel suport a les iniciatives en l'àmbit educatiu, perquè representen un pilar fonamental per a potenciar la cultura musical".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon