Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 150 veïns de La Pobla participen en la segona reunió ciutadana amb l'equip de Govern

La reunió del dijous 21 forma part de les diferents vies de comunicació que l'Ajuntament té obertes amb els veïns per a eliminar obstacles entre la ciutadania i l'administració local

El gros de la reunió van ser les intervencions dels veïns que plantejaran a l'alcalde i a la resta dels regidors els seus problemes, dubtes, queixes i propostes. Al voltant de 150 persones participaren en una reunió que tingué una durada de dos hores. Alguns dels temes que es van posar damunt la taula van ser la necessitat d'actualitzar el portal de transparència, els problemes amb els contenidors del fem i les molèsties que ocasiona l'enllumenat en algunes urbanitzacions així com la necessitat de buscar solucions per a les inundacions que es produïxen en la zona limítrofa amb San Antonio de Benagéber i l'Eliana.

El Centre Social va acollir la vesprada de dijous la segona reunió ciutadana amb el Govern municipal. Una iniciativa que es va posar en marxa el passat octubre i que ha rebut la resposta dels ciutadans que han participat de manera activa.

La regidora de Personal, Iris Marco, va explicar el funcionament de les borses de treball i els procediments de contractació del consistori així com altres possibilitats per a trobar feina.

El regidor d'Urbanitzacions, Paco Navarrete, va exposar el problema que hi ha en alguns nuclis del municipi que estan sense urbanitzar i sense els servicis mínims com ara clavegueram, enllumenat o asfaltat dels carrers. Un problema, va dir, que s'arrossega des de fa 30 anys i que l'Ajuntament està estudiant per a buscar solucions assumibles tant per als veïns com per a l'Administració local.

Altres veïns proposaren una major integració de les persones amb discapacitat, la creació d'escoles taller per a crear llocs de treball o la protecció als treballadors immigrants davant l'explotació laboral. Alguns veïns reclamaren una major agilitat en la resposta i els tràmits administratius. Totes les qüestions exposades van tindre resposta de l'alcalde o dels regidors responsables de cada àrea.
 
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal