Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana ha presentat un nou canal de comunicació a través de la app Whatsapp baix el nom “L'Eliana Informa”,


  • L'Ajuntament de l'Eliana, a través de les àrees de Comunicació i Noves Tecnologies, ha estrenat un nou servei municipal d'informació a través de l'aplicació per a mòbils WhatsApp, amb la qual pretén facilitar de forma gratuïta a la ciutadania "informació d'interès i actualitat" relativa al municipi.
 
 L'Ajuntament ha subratllat que és "totalment gratuït per a l'usuari, que pot estar així al dia de les últimes notícies de la localitat a través del seu propi telèfon mòbil i mitjançant una aplicació d'ús massiu". 
 
Per a donar-se d'alta en el nou servei, l'usuari només ha d'afegir als seus contactes el número 674.153.856, pertanyent al Consistori, al que després haurà d'enviar un missatge via WhatsApp indicant el seu nom i cognoms, després de la qual cosa començarà a rebre informació d'actualitat relacionada amb el municipi, "sempre sense cost algun per a l'usuari". 
 
Des del Consistori es recalca que no es tracta  "d’un grup de WhatsApp, i els missatges només els enviarà l'Ajuntament amb finalitat informativa", no sent este el "canal adequat" per a comunicar amb l'Administració local, per a les quals existeixen altres canals de comunicació. Així, per a fer arribar a l'Ajuntament peticions, dubtes i suggeriments, el ciutadà disposa d'altres vies, com la APP 'Línia Verda de l'Eliana, el formulari web “L’Ajuntament t’escolta”, el número de telèfon 962.758.030, o les oficines municipals de l'Ajuntament. 
 
El servei d'informació mitjançant WhatsApp s'uneix a altres canals informatius impulsats per l'àrea de Comunicació, com la pàgina web 'www.leliana.és', el perfil municipal de Facebook, el canal de Youtube, la Revista d'Informació Municipal i l'Agenda Cultural, amb l'objectiu de "mantindre una comunicació fluïda i contínua amb tots els veïns, utilitzant per a açò les eines i canals més actuals i d'ús més estès entre la població".
 
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon