Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La delegació de Transparència i Govern Obert de Diptació col.laborarà amb Riba-roja per a implantar Llei de Transparència


El diputat de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo, ha mantingut una reunió informativa amb el regidor de Transparència i Participació Ciutadana de Riba-roja de Turia, Rafa Gómez, per a conèixer les actuacions sobre Transparència en les quals està treballant l'equip de govern del municipi.
 
Una de les principals iniciatives que Rafa Gómez ha presentat al diputat durant la trobada és la convocatòria de les I Jornades de Participació Ciutadana que se celebraran els pròxims dies 8 i 9 d'abril en Riba-roja.
Segons Roberto Jaramillo, la reunió ha servit per a intercanviar experiències i estrènyer llaços de col·laboració entre ambdues administracions, cosa que el diputat de Transparència i Govern Obert qualifica com "molt positiu i molt fructífer per a la millora dels serveis públics".
 
En aquest sentit, Jaramillo ha transmès a l'edil Gómez que la Diputació farà tot el possible per a prestar els serveis que faciliten l'adequada implantació de la Llei de Transparència en el municipi.
 
Finalment, el diputat provincial ha aprofitat la reunió per a presentar al regidor de Riba-roja el Pla Estratègic de Transparència i Govern Obert -GO DIVAL-, amb el qual la nova Diputació s'obri a la participació, la transparència i la rendició de comptes de la gestió, tant en la corporació provincial com en els ajuntaments valencians.


 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon