L'accés a l'Eliana des de la CV-35 tornarà a estar il•luminat després de tres anys L'accés a l'Eliana des de la CV-35 tornarà a estar il•luminat després de tres anys
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'accés a l'Eliana des de la CV-35 tornarà a estar il•luminat després de tres anys

La rotonda d'entrada a la localitat tornarà a estar il•luminada en els pròxims dies, així ho han confirmat fonts properes a la Direcció general d'Obres Públiques de la Generalitat. D'esta manera, es posa fi a l'apagada que ha durat 3 anys i que generava, constantment, problemes de seguretat vial en un punt de gran afluència de trànsit.
Els responsables municipals venien denunciant eixa situació davant l'administració competent d'aquest tram de carreteres, la Generalitat. Al mateix temps, la primera tinent d'alcalde, Marta Andrés, ha criticat "la marginació a la qual ens ha sotmès el Partit Popular al capdavant de la Generalitat, érem l'únic municipi de la zona en què governava el PSOE i hem patit 20 anys d'oblit de l'administració autonòmica". A més ha recalcat "no és normal que altres municipis sí tingueren llum i pantalles acústiques i als veïns de l'Eliana no ens tingueren en compte".
Amb l'encesa de la il•luminació, l'actual director general d'Obres Públiques, Carlos Domingo, ha complit el compromís de fa unes setmanes on va assegurar que "s'havia saldat el deute heretat amb la concessionària i que el restabliment de la il•luminació a L'Eliana era immediat".
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha mostrat la seua satisfacció en complir un dels objectius prioritaris del seu programa de govern "era una demanda molt exigida per la ciutadania i que ens afectava a tots els veïns sense distinció, este ha sigut un dels objectius prioritaris per al govern local, els tècnics municipals i l'àrea d'urbanisme, per la qual cosa els felicite a tots pel seu bon treball".
  • Es tractava d'un objectiu prioritari per a l'Ajuntament de l'Eliana. El govern municipal ha exigit en reiterades ocasions, durant els últims 3 anys, l'encesa de la il•luminació, però les negociacions no van ser fructíferes fins al canvi de govern en la Generalitat.
  • L'apagada, que ha durat 3 anys, va ser conseqüència dels impagaments de l'anterior executiu del Partit Popular al capdavant de la Generalitat amb l'empresa concessionària Sacyr.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal