Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els municipis de Camp de Túria i Los Serranos, reben assessorament tècnic de la Diputació

Conxa Garcia ha presentat l'estructura de l'Àrea d'Assessorament, basada en un equip multidisciplinari per a assessorar i realitzar tasques que no poden assumir alguns consistoris, alhora que pot servir-los de vehicle per a canalitzar els seus dubtes i sol·licituds a la resta d'àrees de la Diputació.

La diputada d'Assessorament Municipal i Assistència Tècnica a Municipis, Conxa Garcia, s'ha reunit al llarg de diverses jornades amb els alcaldes dels municipis de les comarques del Camp de Túria, Los Serranos, per a explicar les funcions que desenvolupa el seu departament en la Diputació amb la finalitat d'assistir a les entitats locals, especialment a les de menor població.
Les funcions que competeixen a aquesta delegació són assessorament jurídic i econòmic-comptable, defensa en judici, plans generals, inventari de béns i altres assistències pertinents.
Un altre dels temes que Conxa Garcia ha comunicat als alcaldes d'aquestes comarques valencians és la voluntat de portar avant els Planes d'Ocupació per a ajuntaments i mancomunitats des de la Diputació.
Després de l'exposició de Conxa Garcia en els diferents municipis, que ha estat acompanyada pel cap de Servei d'Assessorament Municipal, Enrique Moreno, la diputada ha atès una sèrie de dubtes plantejats pels alcaldes, ja que molts d'ells exerceixen per primera vegada el càrrec des de les passades eleccions.
reunió de Camp de Túria a Llíria
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon