Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Joves Verds de l'Eliana i de Xiva-Bunyol planegen marxes obertes, per rutes de les nostres muntanyes

El projecte s’inclou en una iniciativa que pretén donar a conéixer el territori a les valencianes i valencians i el passat diumenge 17 d’abril van organitzar una ruta pel Barranc de Carcalín (Bunyol).

Els Joves Verds de l’Eliana, juntament amb Els Joves Verds de Xiva-Bunyol van organitzar) la ruta que s’inclou en una iniciativa que pretén donar a conéixer el territori a les valencianes i vaencians. Així, s’han planejat una sèrie de recorreguts històrics, culturals i naturals als distints municipis que conformen la nostra terra. Gràcies a les nostres afiliades i afiliats als distints pobles, comptem amb guies que coneixen de primera mà la zona i poden oferir-nos un itinerari guiat on tenim l’oportunitat d’aprendre un poc més sobre la identitat del poble valencià.

La ruta del mes d’abril s’ha realitzat a Bunyol per dos motius principals: Primer, per la riquesa natural que té aquesta zona, on es troben espècies vegetals característiques dels ecosistemes mediterranis, com carrasques, estepes, romaní...i també una fauna de notable interés, on destaca la cabra montesa. Segon, per poder fer un encontre amb els Joves Verds de Xiva-Bunyol, que sempre han mostrat el seu suport als Joves Verds de l’Eliana. 

El recorregut, guiat per Israel Zanón Moscardó, dels Joves Verds de Bunyol, s’ha iniciat a La Fuente de San Luís i ha inclós tot el tram del barranc, de manera que es van completar uns 12km en 4h. La ruta es va tancar amb un dinar de germanor a Bunyol amb la proposta de la ruta per al proper mes, el Parc Natural de la Serra Calderona, on esteu tots i totes convidades.

"Les nostres rutes estan obertes a tothom, sense necessitat de pertànyer ni a aquest ni a cap partit polític. Si algú en desitja més informació, pot contactar-nos a través de Facebook":


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon