Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera obri a la participació veïnal la futura ordenança de Participació Ciutadana

L'Ajuntament de Bétera convida tots els veïns i veïnes de Bétera a participar en aquest procés fent arribar tot tipus de suggeriments, esmenes o millores que contribuesquen a construir aquest instrument de participació.

Tal com es va acordar en el ple del passat 5 d'abril, els veïns i veïnes de Bétera tindran molt ràpid una eina normativa que garantirà l'exercici d'un dret fonamental, la participació ciutadana. El Butlletí Oficial de la Província de València va publicar ahir l'obertura del termini d'exposició al públic de l'Ordenança de Participació Ciutadana; i aquesta participació ha de començar a exercir-se d'avui mateix i fins 30 dies, es a dir, fins al 23 de maig del 2016.

El principal objectiu de la futura Ordenança de Participació Ciutadana és que la participació política siga un acte quotidià. En aquest sentit, l'alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, s'ha mostrat convençuda que "l'Ajuntament ha de ser del poble, per açò pensem que la millor forma de començar a construir aquesta casa del poble ha de començar per facilitar eines de participació i facilitar l'exercici d'aquest dret fonamental".

En aquesta línia des de l'Ajuntament s'ha posat en marxa una intensa campanya de publicitat per donar a conéixer l'obertura d'aquest termini amb el propòsit que aquesta arribe al màxim nombre de veïns i aconseguir una màxima implicació ciutadana.


 

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon