Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria: Teatre, música i cine protagonistes d'estes jornades per a dones que se celebren del 4 al 13 de març

Activitats per a jóvens

D'entre totes les activitats, diverses són les dedicades al públic més jove per a comptar també amb la seua participació en estes jornades de sensibilització. L'Espai Jove obrirà les seues portes als instituts i col·legis de Llíria durant la setmana del 7 a l'11 de març per al taller “Descobreix la igualtat en les lletres musicals”. A més, enguany es presenta per primera vegada el Concurs de Música per la Igualtat, que entregarà el seus premis el dissabte 12 de març i que reunirà a l'edifici Multiusos als grups participants en un espectacle que inclourà també la col·laboració especial de Raúl Ofarill Morades i Inma Iranzo
 
L'Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Benestar Social, ha organitzat una sèrie d'activitats que serviran per a commemorar el Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març.

Els actes, que es realitzaran entre els dies 4 i 13 del mes de març, presenten una proposta cultural i reivindicativa amb obres de teatre, activitats de cine i música, una taula redona sobre igualtat laboral i una eixida cultural a la ciutat de Bocairent.

La presentació oficial de la Setmana de la Dona tindrà lloc el dilluns 7 de març a les 18.30 hores a Ca la Vila. En l'esdeveniment, s'inaugurarà l'exposició dels concursos de cartells, fotografies i narrativa, convocats pel consistori i on es realitzarà l'entrega de premis als treballs guanyadors.

D'altra banda, en este mateix acte es concedirà el primer premi ‘Grattia Maximilla', en el que en esta edició es destacarà la labor d'una dona de Llíria en l'àmbit musical. L'arqueòleg municipal Vicent Escrivà oferirà una presentació sobre la ciutadana romana de l'antiga Edeta que dóna nom a este guardó.

Una de les novetats d'enguany és que en compte del tradicional menjar popular es realitzarà un sopar. Esta trobada de germandat que reunix a centenars de dones se celebrarà el divendres 11 de març all pavelló Vell. La nit estarà amenitzada amb l'actuació musical “Èbries de lluna”, recital per Sol Valles, amb la cantant Mireia Vives i musicat per Borja Penalba.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon