Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'escoleta de Pasqua de la Pobla aplega a 83 xiquets que la estan gaudint durant tota la setmana

Durant esta setmana de Pasqua 83 xiquets del municipi participen de les activitats de l'escoleta de Pasqua municipal. Uns tallers organitzats perquè els menuts aprofiten este temps de vacances amb activitats d'esplai a l'aire lliure amb tallers i excursions. És tracta d'una alternativa per a passar estes Pasqües donat que moltes famílies necessiten solucions per a conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances escolars.

L'Ajuntament ha oferit per primera vegada esta proposta durant les vacances de Pasqua per a xiquets d'entre 4 a 10 anys. Les activitats estan duent-se a terme a la Casa Gran de 10 a 13 hores i ha tingut molt bona acollida entre les famílies, ja que finalment s'han inscrit en estes activitats 83 xiquets, el doble de les previsions inicials.

L'escoleta de Pasqua està gestionada per dos empreses del municipi: la Milotxa i la Titella i s'ha volgut barrejar costums valencians (mocadors pasqüers, taller de milotxes, preparació de mones…) amb altres propostes més innovadores com el taller de ciència divertida o el taller de màgia. S'ha volgut obrir un espai emblemàtic del municipi als xiquets i per això les activitats es duen a terme en la Casa Gran. La inscripció ha sigut de 5 euros per cada xiquet i part del recaptat es destinarà a l'associació l'Olivarda.

Esta escoleta pasquera ha organitzat diverses activitats a l'aire lliure. Una d'elles ha sigut en col·laboració amb l'associació local L'Olivarda. Els xiquets han fet una visita a l'hort del senyor retor on han conegut els cultius i han fet algunes activitats relacionades amb l'horta i s'han pogut dur a casa mostres de plantes.
Els xiquets més menuts també han pogut fer una eixida al parc pròxim a l'església de Santiago Apòstol mentre que per als xiquets més majors s'ha programat una eixida a l'ermita de Sant Sebastià on, tradicionalment, la gent de la Pobla anava en Pasqua a menjar-se la mona o a empinar el catxirulo.

 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal