Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: Josep Vicent Garcia, aprofita la visita de la vicepresidenta de la Diputació i li demana més inversions en el municipi


La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat este divendres la Pobla de Vallbona per a conéixer de primera mà les necessitats del municipi i els projectes que estan duent-se a terme a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació. Es tracta d’una visita de treball en què l’alcalde, Josep Vicent Garcia, i els regidors de Cultura, Festes, Medi Ambient, Urbanisme i Esports han mostrat el més significatiu del poble, obres que estan en marxa i alguns projectes que ja s’han finalitzat com és la carretera de Maquiva.

Però sobretot, l’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha traslladat a la vicepresidenta de la Diputació algunes de les prioritats del govern municipal com és les connexions entre els pobles limítrofes o la urbanització amb els servicis mínims d’asfaltat, clavegueram o enllumenat a nombroses zones disseminades del terme municipal. “Per a nosaltres és molt important solucionar el problema de la falta de servicis en molts nuclis disseminats. Els veïns hauran de fer un esforç però també les Administracions públiques per a què els ciutadans tinguen els servicis que mereixen”.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha reconegut que “cal abordar en profunditat la problemàtica de les urbanitzacions i zones disseminades. És un problema que preocupa l’Ajuntament i des de la Diputació prenem nota”.

Maria Josep Amigó ha explicat també que “no volem quedar-se en els despatxos, volem xafar el terreny. En les competències que té Diputació intentarem donar eixida a les necessitats en esta legislatura”.

Josep Vicent Garcia ha valorat molt positivament esta visita perquè “els hem pogut mostrar algunes de les qüestions prioritàries per al Govern. Necessitem inversions per a millorar el poliesportiu, per a la carretera que connecta amb Riba-roja i també els hem mostrat el nostre patrimoni.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal