Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Betera: Un conveni signat amb Caixa Popular concedirà crèdits a emprenedors i comerços locals

Les persones interessades podran tramitar la sol·licitud en l'Agència de desenvolupament local del municipi. L'acord tindrà una durada d'un any prorrogable.
Els col·lectius als quals van dirigits aquest acord són: emprenedors, comerciants i empresaris, joves i associacions. D'ell es podran beneficiar tant els nous emprenedors com les empreses de recent creació amb menys de 10 empleats. Tindran preferència les persones majors de 45 anys, famílies monoparentals, dones, discapacitats i aturats de llarga durada. El microcrèdit finançarà fins al 95% de la inversió fins a un màxim de 30.000 euros.
  
L'acord signat entre l'Ajuntament i l'entitat financera preveu la concessió de microcrèdits per a llançar noves empreses i introduir millores a les ja existents. L'alcaldessa, Cristina Alemany, considera que està en la línia d'una de les prioritats del seu equip de Gobern, la creació i consolidació de nous llocs de treball al municipi.
L'Ajuntament de Betera ha signat un conveni amb Caixa Popular pel qual els veïns de la localitat van a poder sol·licitar microcrèdits per a la creació d'empreses i la millora de les ja existents.

Al mateix temps, el conveni contempla també ajudes per a projectes de millora comercial i empresarial, del que es podran beneficiar aquells que estiguin en funcionament més de cinc anys i tinguin previst introduir millores en el seu negoci. L'import màxim serà de 50.000 euros.

Tant l'Ajuntament com l'entitat bancària han mostrat un clar interès per col·laborar i coordinar esforços amb el propòsit de desenvolupar les activitats necessàries que permeten millorar el benestar dels veïns.

L'alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, ha manifestat que un dels principals objectius del seu equip és el de "realitzar totes les activitats possibles per a la creació d'ocupació i el benestar dels veïns". És en aquest context en el qual s'emmarca el conveni. La primera edil ha afegit que la signatura "busca afavorir i donar suport a la creació de projectes emprenedors i d'autoocupació que es desenvolupen en la localitat per aconseguir una major cohesió social i desenvolupament econòmic".


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon