Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla elimina les plaques conmemoratives de Blasco i Rus, condemnat i acusat de corrupció

Este dimarts l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha retirat dos plaques commemoratives en què es feia menció a polítics vinculats amb greus casos de corrupció. L’alcalde ha donat l’ordre de retirar una placa en el Centre Social de la localitat. A l’acte de inauguració fet el 3 de juliol de 2008 va estar present Rafael Blasco com a conseller d’Immigració i Ciutadania i així consta en la placa que fins este migdia penjava en l’edifici.
Posteriorment, un membre de la brigada municipal ha efectuat la retirada de la placa que lluïa al Museu Etnogràfic la Casa Gran, inaugurada el 18 d’abril de 2008 i on va estar present Alfonso Rus com a president de la Diputació de València. Ara les dues plaques seran guardades en el magatzem municipal.
El Govern municipal de la Pobla de Vallbona ha decidit retirar estes plaques perquè "és una qüestió d’higiene democràtica retirar les plaques honorífiques d’espais públics a persones que han malbaratat els diners de tots. En el cas d’Alfonso Rus només les gravacions que es van fer públiques són ja demolidores i pel que fa a Rafael Blasco recordem que es troba en presó per malversar fons públics de la Generalitat destinats a la cooperació internacional", ha explicat l’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia i Tamarit.
L’alcalde ha convidat a sumar-se a este acte a tota la Corporació municipal, és a dir, als regidors que formen part del Govern i també a l’oposició. El Partit Popular de la Pobla de Vallbona, actualment en l’oposició, va manifestar per escrit la seua adhesió a esta iniciativa de retirar les plaques commemoratives i des de Ciudadanos no hi hagut pronunciament. A l’acte de retirada efectiva de les plaques han estat presents els regidors que formen part del Govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal