Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els veïns de La Pobla poden valorar el servei de la Policia Local a través d’una enquesta.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat a disposició de tots els ciutadans una enquesta per a què valoren el servei de la Policia. L’enquesta consta de huit preguntes en les quals els veïns poden mostrar el seu grau de satisfacció amb la Policia i també poden fer suggeriments per a millorar este servei clau en el municipi.

Per a què tot el món puga emplenar l’enquesta fàcilment el formulari està disponible en la pàgina principal de la web de l’Ajuntament així com en les xarxes socials municipals (Facebook i Twitter). A més a més, s’han habilitat urnes a quatre edificis municipals (l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, el Centre Social, la Llar del Jubilat i el Pavelló Esportiu). Tots els usuaris tenen al seu abast els formularis d’enquesta per a emplenar-los i dipositar-los en les urnes, que estaran en actiu fins al pròxim 11 de març.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha explicat: “hem preparat esta enquesta perquè volem conéixer de primera mà el que pensen de la Policia Local i el que necessiten els veïns i veïnes. Es tracta d’un servei molt important i hem plantejat un qüestionari per a què, de manera constructiva i positiva, tots puguen aportar el seu punt de vista. Tindrem molt en compte els resultats de l’enquesta per a millorar el departament”.

Durant tres setmanes l’enquesta estarà a l’abast de tots tant de manera telemàtica com físicament als quatre punts on s’han ubicat les urnes.

Per a l’Ajuntament i per a la pròpia Policia Local és fonamental conéixer la percepció subjectiva que tenen els poblans sobre esta institució. Este sondeig forma part de les diferents vies de comunicació entre l’Ajuntament i els veïns, totes enfocades a escoltar les necessitats dels ciutadans i poder millorar els servicis que s’ofereixen. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon