Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: La Biblioteca Municipal obrirà fins al 29 de gener, 24 hores tots els dies

La Biblioteca Municipal de la Pobla de Vallbona té les seues portes obertes dia i nit de dilluns a diumenge fins al pròxim 29 de gener. Amb l’objectiu de facilitar els estudiants i opositors a preparar els seus exàmens, la Biblioteca torna a oferir este servir i oferta més de 80 places d’estudi. L’horari intensiu començà en les festes de Nadal i des del dia 28 té les portes obertes ininterrompudament.

Este servici ja ve oferint-se des de 2012 i té molt bona rebuda entre els estudiants. Cada any són centenars de joves els que acudixen ací a preparar els seus exàmens. Al voltant de 120 persones acudixen cada dia a estudiar a la biblioteca pública. Les condicions són idònies per a concentrar-se i aprofitar el temps: ambient d’estudi, silenci i un espai ampli i còmode.

A més a més, hi ha wi-fi i ordinadors per tal que tot el món puga fer ús de la tecnologia per a preparar els seus exàmens i treballs i màquina de café per a ajudar a les nits d’estudi.

Durant les nits el lloc habilitat per a l’estudi és la sala polivalent de la Biblioteca. Un espai multi usos en el que molts joves estudien fins ben tard o fins i tot passen la nit sencera en un ambient d’estudi tranquil i de respecte.

L’horari de la Biblioteca Municipal és de 8.30 a 13.30 h i de 15.30 h. a 20.30. La resta d’hores del dia es pot estudiar en la sala polivalent de la mateixa biblioteca.
Este servici d’horari ininterromput s’oferix dues vegades a l’any fent-lo coincidir amb les dates dels exàmens universitaris.


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon