Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: La Biblioteca Municipal obrirà fins al 29 de gener, 24 hores tots els dies

La Biblioteca Municipal de la Pobla de Vallbona té les seues portes obertes dia i nit de dilluns a diumenge fins al pròxim 29 de gener. Amb l’objectiu de facilitar els estudiants i opositors a preparar els seus exàmens, la Biblioteca torna a oferir este servir i oferta més de 80 places d’estudi. L’horari intensiu començà en les festes de Nadal i des del dia 28 té les portes obertes ininterrompudament.

Este servici ja ve oferint-se des de 2012 i té molt bona rebuda entre els estudiants. Cada any són centenars de joves els que acudixen ací a preparar els seus exàmens. Al voltant de 120 persones acudixen cada dia a estudiar a la biblioteca pública. Les condicions són idònies per a concentrar-se i aprofitar el temps: ambient d’estudi, silenci i un espai ampli i còmode.

A més a més, hi ha wi-fi i ordinadors per tal que tot el món puga fer ús de la tecnologia per a preparar els seus exàmens i treballs i màquina de café per a ajudar a les nits d’estudi.

Durant les nits el lloc habilitat per a l’estudi és la sala polivalent de la Biblioteca. Un espai multi usos en el que molts joves estudien fins ben tard o fins i tot passen la nit sencera en un ambient d’estudi tranquil i de respecte.

L’horari de la Biblioteca Municipal és de 8.30 a 13.30 h i de 15.30 h. a 20.30. La resta d’hores del dia es pot estudiar en la sala polivalent de la mateixa biblioteca.
Este servici d’horari ininterromput s’oferix dues vegades a l’any fent-lo coincidir amb les dates dels exàmens universitaris.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon