Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació i l'IVAJ busquen un camí per a unir i optimitzar els programes de beques per a joves

El diputat de la Central de Serveis Innovadors i Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes, s'ha reunit amb el secretari general de l'IVAJ, Jesús Marti, per a posar en comú les beques de les dues institucions i treballar conjuntament per a crear unes noves.
Com han acordat en la primera trobada, tots dos han declarat la intenció de crear un conveni de col·laboració per a optimitzar els recursos i així optimitzar la qualitat de les beques.
Nofuentes ha explicat a Martí els tres programes que posseeix l'entitat valenciana com són La Dipu et Beca, La Dipu t'Eurobeca i l'últim que s'ha creat que són les ajudes per a pràctiques de postgraduados. Al seu torn, el secretari general li ha mostrat al diputat els que es duen a terme des de l'IVAJ.
La voluntat de Nofuentes i Martí és integrar en aquest tipus de beques als alumnes que cursen cicles de formació professional, a més interessar-se pels fons europeus i, gràcies a açò, obtenir major finançament per a ampliar les beques.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon